Η επιχείρησή μας παραμένει απόλυτα αφοσιωμένη στη διασφάλιση των υψηλότερων ποιοτικών προδιαγραφών για τα ελαιοκομικά προϊόντα μας.

Από το 2018, λειτουργούμε ένα υπερσύγχρονο Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, αφιερωμένο στην ποιοτική και ποσοτική ανάλυση των προϊόντων που φέρουν την ετικέτα μας.

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με αναλυτικά όργανα τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των HPLC/DAD και RI, GC/FID και GC/MS-MS, γεγονός που μας επιτρέπει να αξιολογούμε αυστηρά κρίσιμες ποιοτικές παραμέτρους, όπως τα επίπεδα οξύτητας, την τιμή υπεροξειδίων και την περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες. Η λειτουργία του εργαστηρίου υποστηρίζεται από μια ομάδα εξαιρετικά έμπειρων χημικών και τεχνολόγων τροφίμων, υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Δημήτρη Γ. Χατζηνικολάου, Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διασφαλίζοντας ενδελεχείς και ακριβείς ελέγχους,
το εργαστήριό μας διαδραματίζει καίριο ρόλο στη διατήρηση της ακεραιότητας, της συνέπειας και της αριστείας σε κάθε προϊόν που παράγουμε. 

Η επιχείρησή μας παραμένει απόλυτα αφοσιωμένη στη διασφάλιση των υψηλότερων ποιοτικών προδιαγραφών για τα ελαιοκομικά προϊόντα μας.

Από το 2018, λειτουργούμε ένα υπερσύγχρονο Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, αφιερωμένο
στην ποιοτική και ποσοτική ανάλυση των προϊόντων που φέρουν την ετικέτα μας.

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με αναλυτικά όργανα τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των HPLC/DAD και RI, GC/FID και GC/MS-MS, γεγονός που μας επιτρέπει να αξιολογούμε αυστηρά κρίσιμες ποιοτικές παραμέτρους, όπως τα επίπεδα οξύτητας, την τιμή υπεροξειδίων και την περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες. Η λειτουργία του εργαστηρίου υποστηρίζεται από μια
ομάδα εξαιρετικά έμπειρων χημικών και τεχνολόγων τροφίμων, υπό την επιστημονική καθοδήγηση του
Δημήτρη Γ. Χατζηνικολάου, Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διασφαλίζοντας ενδελεχείς και ακριβείς ελέγχους,
το εργαστήριό μας διαδραματίζει καίριο ρόλο στη διατήρηση της ακεραιότητας, της συνέπειας και της αριστείας σε κάθε προϊόν που παράγουμε.

Η επιχείρησή μας παραμένει απόλυτα αφοσιωμένη στη διασφάλιση των υψηλότερων ποιοτικών προδιαγραφών για τα ελαιοκομικά προϊόντα μας.

Από το 2018, λειτουργούμε ένα υπερσύγχρονο Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, αφιερωμένο
στην ποιοτική και ποσοτική ανάλυση των προϊόντων που φέρουν την ετικέτα μας.

Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με αναλυτικά όργανα τελευταίας τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των HPLC/DAD και RI, GC/FID και GC/MS-MS, γεγονός που μας επιτρέπει να αξιολογούμε αυστηρά κρίσιμες ποιοτικές παραμέτρους, όπως τα επίπεδα οξύτητας, την τιμή υπεροξειδίων και την περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες. Η λειτουργία του εργαστηρίου υποστηρίζεται από μια ομάδα εξαιρετικά έμπειρων χημικών και τεχνολόγων τροφίμων, υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Δημήτρη Γ. Χατζηνικολάου, Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διασφαλίζοντας ενδελεχείς και ακριβείς ελέγχους, το εργαστήριό μας διαδραματίζει καίριο ρόλο στη διατήρηση της ακεραιότητας, της συνέπειας και της αριστείας
σε κάθε προϊόν που παράγουμε.